• Beurre de cacao bio 100g en pâte
Beurre de cacao bio 100g en pâte

Cacaoboter BIO 100g in pasta

€ 5,80
Tax included
We hebben deze bio cacaoboter in pasta gekozen voor zijn hoge kwaliteit. Met de heerlijke geur van rauwe cacao blijft deze, net zoals onze bio cacaoboter in vlokken, een actief voedend ingrediënt! More info
Add to wishlist
Description

Theobroma cacao

Product afkomstig uit de biologische landbouw, controle BE-BIO-01

Actief bestanddeel

Deze zuivere cacaoboter is rijk aan vetzuren, polyfenolen, natuurlijk vitamine E, theobromine en cafeïne.

Het is een voedend en verzachtend actief bestanddeel. Het is geschikt voor de verzorging van de droge huid, die "trekt", en de rijpere en gerimpelde huid. De cacaoboter is hard op kamertemperatuur. U gebruikt het dus beste als balsem of als ingrediënt van een emulsie.

Balsem: een variabele hoeveelheid cacaoboter, tot 80 %, laten smelten in plantaardige olie, verwarmd op bain-marie. Het kan gemakkelijk gecombineerd worden met een plantaardige anti-verouderingsolie, zoals argan, muskusroos of jojoba. De twee ingrediënten goed mengen en laten afkoelen. U kan tot 0,2 % vitamine E (tocoferol) toevoegen.

In een emulsie: laat tot 5 % cacaoboter smelten in de oliefase. Vroeger diende de cacaoboter ook als basis voor de bereiding van zetpillen. Deze natuurlijke basis blijft evenwel geldig. In dit geval is het nuttig zich te voorzien van een vorm voor zetpillen. 
9658 Items
Bioflore
ICBCBP100

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Log in om een ​​reactie te plaatsen.

Write your review

Cacaoboter BIO 100g in pasta

We hebben deze bio cacaoboter in pasta gekozen voor zijn hoge kwaliteit. Met de heerlijke geur van rauwe cacao blijft deze, net zoals onze bio cacaoboter in vlokken, een actief voedend ingrediënt!

Write your review