• B-corp
  • Bio
  • Slow cosmétique

  Plantaardige oliën

  Sesam bio plantaardige olie

  1 Reviews

  Plantaardige sesamolie is gekend voor talrijke kwaliteiten, typerend voor Indië en ayurvedische verzorging van het gelaat, het haar of het lichaam. Een van de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen onder de plantaardige oliën.

  Meer lezen

  € 5,33

  Op voorraad

  Sesamum indicum

  Product afkomstig uit de biologische landsbouw, controle BE-BIO-01

  Oorsprong: West-Afrika (Kenia, Egypte, Oeganda)

  Gebruikt deel: Zaden

  De plantaardige bio Sesamolie is typerend voor Indië en de ayurvedische verzorging. Aangezien ze rijk is aan vitamine E heeft ze een uitstekende antioxiderende werking.

  Bij uitwendig gebruik is ze zeer doordringend, ze herstelt en versoepelt de opperhuid. In de Ayurveda omschrijft men haar als verwarmend, omhullend, kalmerend voor de geest.

  Laat ons zeggen dat het een uitstekende basis is om de effecten van etherische oliën te vermenigvuldigen, op het domein van stress en vermoeidheid.

  Ze is sowieso erg gewaardeerd als basis voor massageolie, net zoals zoete amandelolie of zonnebloemolie. Ze is matig viskeus, zeer doordringend, versoepelt en regenereert de huid, beschermt haar tegen UV-stralen. Rekening houdend met haar verdiensten op dit domein, zal u zeker aangenaam verrast zijn door de goede prijs-kwaliteitsverhouding.

  Deze plantaardige olie werd verkregen door koude persing.  Huidtype
  droge huid
  gevoelige huid
  normale huid
  rijpe huid
  Gezicht
  droogheid
  rimpels en kraaienpootjes
  stevigheidsverlies
  Lichaam
  droogheid
  irritaties
  Bio
  Ja
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  HVSEINB100