• Huile de sésame bio
Huile de sésame bio
Niet op voorraad

Sesam bio plantaardige olie

€ 5,65
Tax included
Plantaardige sesamolie is gekend voor talrijke kwaliteiten, typerend voor Indië en ayurvedische verzorging van het gelaat, het haar of het lichaam. Een van de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen onder de plantaardige oliën. More info
Inhoud
Product variant out of stock
Add to wishlist
Description

Sesamum indicum

Product afkomstig uit de biologische landsbouw, controle BE-BIO-01

De plantaardige bio Sesamolie is typerend voor Indië en de ayurvedische verzorging. Aangezien ze rijk is aan vitamine E heeft ze een uitstekende antioxiderende werking.

Bij uitwendig gebruik is ze zeer doordringend, ze herstelt en versoepelt de opperhuid. In de Ayurveda omschrijft men haar als verwarmend, omhullend, kalmerend voor de geest.

Laat ons zeggen dat het een uitstekende basis is om de effecten van etherische oliën te vermenigvuldigen, op het domein van stress en vermoeidheid.

Ze is sowieso erg gewaardeerd als basis voor massageolie, net zoals zoete amandelolie of zonnebloemolie. Ze is matig viskeus, zeer doordringend, versoepelt en regenereert de huid, beschermt haar tegen UV-stralen. Rekening houdend met haar verdiensten op dit domein, zal u zeker aangenaam verrast zijn door de goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze plantaardige olie werd verkregen door koude persing.Bioflore
HVSEINB100
Visage
irritations
perte de fermeté
rides et ridules
sécheresse
Type de peau
peau fatiguée
peau mature
peau normale
peau sensible
peau sèche
Corps
gerçure et crevasse
irritations
perte de fermeté
sécheresse

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Log in om een ​​reactie te plaatsen.

Write your review

Sesam bio plantaardige olie

Plantaardige sesamolie is gekend voor talrijke kwaliteiten, typerend voor Indië en ayurvedische verzorging van het gelaat, het haar of het lichaam.

Een van de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen onder de plantaardige oliën.

Write your review