En Stock

Bio synergie "Immunity" puur

€ 12,40
Tax included
Synergie van aroma's om de immuniteit een boost te geven. Regelmatig inwrijven op de zonnevlecht (plexus solaris), best verdund in een plantaardige olie. Geschikt voor kinderen! More info
Inhoud
Add to wishlist
Description

Een energetische mengeling, ideaal om het uithoudingsvermogen te verhogen en het immuunsysteem te ondersteunen. Deze synergie is perfect om de sombere dagen voor te bereiden en ze zonder ongelukken door te komen. Ze behoudt de fluiditeit van de adem, beschermt agressies en stimuleert onze capaciteiten van zelfgenezende vermogens.

Bio etherische olie van rozemarijn cineol, ravintsara, niaouli, wilde marjolein, tea tree, pepermunt, grove den, cisteroos, vetiver. Mengsel 100 % bio, gecontroleerd door Certisys-be.

Gebruiksadviezen

  • Frictioneer regelmatig 7 druppels op de plexus solaris of op de rug (bij voorkeur afwisselen). In geval van problemen is het aangeraden verschillende fricties per dag uit te voeren. De verdunning in een bindmiddel (plantaardige olie, silicum gel, gel van aloë's) is aangeraden. Kinderen onder de 5 jaar: verdun 3 à 4 lepels in een beetje plantaardige olie en frictioneer afwisselend op de rug en op de voetzolen.
  • eenvoudige zalvingen kunnen al voldoen: 3 à 4 druppels op de polsen- wrijf vervolgens de polsen op elkaar- breng na de handeling uw polsen onder uw neus en haal diep in
  • de begin de dag door 3 à 4 druppels in een neutrale douchegel te mengen
  • als inademing
  • als verdamping

Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven moeten de huidtoepassingen vermijden. In deze gevallen is een lichte verdamping verkieslijk.

9742 Items
Bioflore
FIM30
2004-11-25
Welzijn
confort respiratoire
immunité
tonus général
winteraandoeningen

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Log in om een ​​reactie te plaatsen.

Write your review

Bio synergie "Immunity" puur

Synergie van aroma's om de immuniteit een boost te geven. Regelmatig inwrijven op de zonnevlecht (plexus solaris), best verdund in een plantaardige olie. Geschikt voor kinderen!

Write your review