En Stock

Bio aromatische grog

€ 8,67
Tax included
Synergie van aroma's om de energie te versterken. Bijvoorbeeld te verwerken in een kruidenthee. Kan het hele jaar door gebruikt worden! More info
Inhoud
Add to wishlist
Description

De etherische oliën in deze aromatische grog zijn aangewezen om ons immuniteit te behouden maar ook haar kracht te geven wanneer deze op de proef wordt gesteld.
Tegelijkertijd, zal deze aromatische grog de voorafgaande vitale energie bij elke onderneming versterken. 
Een winter grog maar ook een grog die u zal voorbereiden voor een lange reis en beschermen tijdens deze reis, als het water of het voedsel dat u consumeert u verdacht lijkt.
En aangezien de ziektekiemen "van bij ons" een weerstand ontwikkelen die kan verontrusten zal deze grog u, in soms onverwachte omstandigheden, het hele jaar door vergezellen. 

De aanbevolen gebruiksaanwijzing is de aromatische kruidenthee: meng in een tas 2 druppels van dit mengsel met een lepel honing. De honing kan vervangen worden door agavesiroop. Bedek met water (niet te warm). Goed mengen. Er zijn ook andere bereidingen mogelijk: u kan bijvoorbeeld het sap van een halve citroen er aan toevoegen.
En savoureren: goed verdund op deze manier, de grog zal als een zeer welgekomen mengeling van zachtheid en sterkte zijn voor u! 
U kan het eveneens verdunnen door twee druppels grog in een koffielepel plantaardige olie (olijf, tarwekiemen,…) of in een klein potje natuuryoghurt te doen. De vetlichaampjes hebben het talent de te scherpe smaken sterk te verzachten.   
Werkwijze: gericht, twee keer per dag. Of maximum gedurende één week. Herneem het, indien nodig, na enkele dagen.
Kinderen ouder dan 10 jaar: verklein de doses met de helft. Afgeraden voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Citroenextract*, etherische olie van kruidnagel*, bonenkruid*, Ceylankaneel*, pepermunt* en rozemarijn verbenon *
* bio, gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01

9859 Items
Bioflore
ga15
2011-09-22
Welzijn
immunité
maux de ventre
tonus général
winteraandoeningen

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Log in om een ​​reactie te plaatsen.

Write your review

Bio aromatische grog

Synergie van aroma's om de energie te versterken. Bijvoorbeeld te verwerken in een kruidenthee. Kan het hele jaar door gebruikt worden!

Write your review