Niet op voorraad

Bio aromatische grog

€ 9,90
Inclusief belasting
Synergie van aroma's om de energie te versterken. Bijvoorbeeld te verwerken in een kruidenthee. Kan het hele jaar door gebruikt worden! Meer weten
Inhoud
Deze versie van het product is momenteel niet in voorraad
1 Review(s) 
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

De etherische oliën in deze aromatische grog zijn aangewezen om ons immuniteit te behouden maar ook haar kracht te geven wanneer deze op de proef wordt gesteld.
Tegelijkertijd, zal deze aromatische grog de voorafgaande vitale energie bij elke onderneming versterken. 
Een winter grog maar ook een grog die u zal voorbereiden voor een lange reis en beschermen tijdens deze reis, als het water of het voedsel dat u consumeert u verdacht lijkt.
En aangezien de ziektekiemen "van bij ons" een weerstand ontwikkelen die kan verontrusten zal deze grog u, in soms onverwachte omstandigheden, het hele jaar door vergezellen. 

De aanbevolen gebruiksaanwijzing is de aromatische kruidenthee: meng in een tas 2 druppels van dit mengsel met een lepel honing. De honing kan vervangen worden door agavesiroop. Bedek met water (niet te warm). Goed mengen. Er zijn ook andere bereidingen mogelijk: u kan bijvoorbeeld het sap van een halve citroen er aan toevoegen.
En savoureren: goed verdund op deze manier, de grog zal als een zeer welgekomen mengeling van zachtheid en sterkte zijn voor u! 
U kan het eveneens verdunnen door twee druppels grog in een koffielepel plantaardige olie (olijf, tarwekiemen,…) of in een klein potje natuuryoghurt te doen. De vetlichaampjes hebben het talent de te scherpe smaken sterk te verzachten.   
Werkwijze: gericht, twee keer per dag. Of maximum gedurende één week. Herneem het, indien nodig, na enkele dagen.
Kinderen ouder dan 10 jaar: verklein de doses met de helft. Afgeraden voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Citroenextract*, etherische olie van kruidnagel*, bonenkruid*, Ceylankaneel*, pepermunt* en rozemarijn verbenon *
* bio, gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01

Bioflore
ga15
2011-09-22
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
algemene tonus
buikpijn
immuniteit
winteraandoeningen

Specifieke referenties

Reviews

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Grade 

27-01-2020

Compagnon de voyage

Une présence rassurante lors de voyages, qui permet de contrer les divers maux possibles très simplement et naturellement. J'ai imprimé le texte d'utilisation du site pour l'accrocher au flacon pour être sûre pour les posologies. Ce serait pratique d'avoir un petit aide mémoire avec le flacon ... Composition efficace !!

  • 0 out of 1 people found this review useful.

Write your review

Bio aromatische grog

Synergie van aroma's om de energie te versterken. Bijvoorbeeld te verwerken in een kruidenthee. Kan het hele jaar door gebruikt worden!

Write your review