Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Bio insectenwerend middel "Vade Retro!"

Certisys

Aromatische synergie om insecten te weren. We houden van gezelschap, zeker in de zomer als we buiten kunnen, maar insecten kunnen we best missen! Lees hieronder de verschillende manieren om deze synergie van insectenwerende aroma's te gebruiken.

Meer details ...

10,25 €

Beschikbaarheid En Stock

De enige etherische olie van citronella blijkt vaak onvoldoende te zijn om zich te beschermen tegen opdringerige insecten. Deze volledige synergie garandeert een uitstekende bescherming tegen een groot aantal insecten. 


Hoe gebruiken?

  • Als verdamping, op voorwaarde dat het systeem een voldoende concentratie van de actieve bestanddelen in de omgevingslucht garandeert: verdampingssteen maar ook en vooral ofwel  ultrasonische ofwel "venturi" verneveling-
  • Door zelf een verdamper te vervaardigen: giet in een bruin glazen flesje van 50 ml, voorzien van een pomp dat toestaat een fijne verneveling te hebben, 5 ml Vade Retro! Met water bedekken. Goed schudden voor elk gebruik. Op de huid, de kleren, de lakens, de hoofdkussens,... aanbrengen.
  • Als lichaamsolie aanbrengen op de ontblote huidzones: 10 % van het preparaat in een plantaardige olie naar keuze of in een basis bodymilk-
  • Doe enkele druppels in het spoelwater van uw wasgoed-
  • Probeer de formule eveneens op kruipende insecten: bijvoorbeeld door enkele druppels op het parcours van de mieren te plaatsen. Ze zullen gauw de plaats verlaten zonder dat u ze moet vernietigen. 

100 % etherische bio olie: Eucalyptus citriodora*, Cymbopogon martinii*, Pelargonium asperum*, Eugenia caryophyllus*, Mentha piperita*, Cedrus atlantica*, Citrus sinensis*.
* gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01

  • Bio certifié
    • Oui

19 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :