• B-corp
  • Eco
  • Slow cosmétique

  Synergieën klaar voor gebruik

  Bio synergie "Pare-Bleus" in spray

  Synergie van aroma's om 'blauwtjes' te behandelen, op basis van de zeer kostbare en sterke etherische olie van bio helichrysum uit Corsica. Verstuiven en laten inwerken.

  Meer lezen

  € 15,37

  En Stock

  Opmerkelijk kenmerk: deze laatste vertegenwoordigt 15 % in de samenstelling- ze verleent aan de synergie een bijzondere overtuigende werking.
  Om de werking van helichrysum te beklemtonen, bevordert de etherische olie van patchouli de bloedsomloop maar geeft ook haar anti-inflammatoire krachten dat zowel de huid als de musculatuur waarderen.
  De etherische olie van pepermunt, met lichtere toetsen, zal haar verfrissende en ontzwellende krachten geven.
  Het maceraat van arnica, meer dan een eenvoudige basisverdunning, in de bio zonnebloemolie is een traditionele bereiding dat zich richt op de verzachting van de spieren en de gewrichten. 

  De synergie is geschikt voor "blauwe plekken" en diverse trauma's van het bewegingsapparaat, zoals verstuikingen, verrekkingen,… Ruimer gezien zal de sportbeoefenaar de verzachtende werking waarderen op de contusies en de pijnlijke spieren.

  Aanbevolen gebruik: 1 à 2 verstuivingen van het mengsel aanbrengen en laten indringen op de te behandelen zone, meerdere keren per dag indien nodig.

  Voorzorgsmaatregel: afgeraden voor zwangere vrouwen.

  Samenstelling: Helianthus annuus seed oil*, Arnica montana flower extract*, Helichrysum italicum flower oil*, Mentha piperita oil*, Pogostemon cablin leaf oil*, Tocopherol*, Limonene**,Linalool**, Benzyl cinamate**

  Eco
  Ja
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  FPB15