Bio hydrolaten

  Tijm thymol bio hydrolaat - DLUO 12/2021

  2 Reviews

  Het hydrolaat van bio Tijm thymol heeft een antibacteriële, antivirale, antiseptische en schimmeldodende werking: in te zetten bij infecties van de luchtwegen zoals keelontsteking, laryngitis, bronchitis, prikkelhoest. Krachtig tonicum voor opbouw van de immuniteit.

  Read more

  DLUO du lot actuel : 12/2021

  Thymus vulgaris thymoliferum

  Hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw, Certisys BE-BIO-01 controle

  gemiddelde pH 4,5
  Wrange en warme geur, aardse geur van de zomer.
  Goede bewaring tot 3 jaar

  Het kan gebruikt worden als gorgeldrank of als mondspoeling voor keelpijnen. Indien mogelijk gebruikt u het puur, zoniet in een lichte verdunning. Neem om de 2 uren 1 soeplepel van een mengeling van 60 % aromatische hydrolaat en 40 % water als ondersteuning voor de ademhaling en de spijsvertering. Het kan eventueel verzoet worden met bijvoorbeeld honing of agave. Daar het eveneens een tonicum is, wordt het niet meer gebruikt na ongeveer 16u. Een normale dosis: bevordert de immuniteit, alleen of in combinatie met het aromatisch hydrolaat van tijm thujanol.

  Uitstekend als drankje en in soepen, ragouts en vegetarische schotels.


  Dit zeer klassiek hydrolaat is, in de omgangstaal, die van "rode tijm". Ze is vrij vergelijkbaar met het hydrolaat van bonenkruid behalve dat de dominerende fenol hier de thymol is- het aroma en de smaak zijn zeer karakteristiek voor de tijm. Men zal het voor dezelfde intentie gebruiken als de etherische olie met dezelfde naam. Het is specifiek geschikt voor personen met een gevoelige immuniteit, en dus het onderwerp zijn van chronische infecties. Men raadt het in het bijzonder aan in het kader van ademhalingsinfecties en genito-urinaire infecties, die de neiging hebben zich in te nestelen. Het is geschikt voor overvolle organismes die niet genoeg afvalstoffen wegwerken. Dit hydrolaat van rode tijm, zeer gelinkt aan de aarde, revitaliseert in geval van asthenie (diepe fysische vermoeidheid). Het is interessant een kuur van twee weken te verrichten: voeg 2 à 3 soeplepels hydrolaat in één liter water en gebruik het tijdens de dag. Vermijd het gebruik 's avonds. Meer gericht, is het gemakkelijk een koffielepel hydrolaat toe te voegen aan een kopje warm water. Om de immuniteit ter hoogte van de keel te onderhouden, denk eraan gorgeldranken te maken van zuivere hydrolaat of zuivere hydrolaat te verstuiven.

  Referentie
  HATHVUTH200

  Welzijn
  ademhaling
  algemene tonus
  immuniteit
  keelpijn
  moeilijke spijsvertering
  winteraandoeningen
  Aromatische identiteit
  Karakter van het gras
  Emotionele impact
  Zijn instinctieve sterkte terugvinden

  Commentaar

  2 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!

  Related articles on blog