En Stock

Cacaoboter BIO 100g

€ 5,80
Tax included
Een voedend, beschermend en verzachtend actief bestanddeel. Deze boter is geschikt voor de droge huid, die "trekt", de rijpe huid en gerimpelde huid. Ze is rijk aan antioxidanten, stimuleert de elasticiteit van de huid, werkt anti-aging. Het is ook een beschermende verzorging voor droog haar. Cacaoboter is hard bij kamertemperatuur. Gebruik haar dus best als zalf of als ingrediënt van een emulsie. More info
Gewicht
Add to wishlist
Description

Theobroma cacao


Product afkomstig uit de biologische landbouw, controle BE-BIO-01

Actief bestanddeel

Deze zuivere cacaoboter is rijk aan vetzuren, polyfenolen, natuurlijk vitamine E, theobromine en cafeïne.

Het is een voedend en verzachtend actief bestanddeel. Het is geschikt voor de verzorging van de droge huid, die "trekt", en de rijpere en gerimpelde huid. De cacaoboter is hard op kamertemperatuur. U gebruikt het dus beste als balsem of als ingrediënt van een emulsie.

Balsem: een variabele hoeveelheid cacaoboter, tot 80 %, laten smelten in plantaardige olie, verwarmd op bain-marie. Het kan gemakkelijk gecombineerd worden met een plantaardige anti-verouderingsolie, zoals argan, muskusroos of jojoba. De twee ingrediënten goed mengen en laten afkoelen. U kan tot 0,2 % vitamine E (tocoferol) toevoegen.

In een emulsie: laat tot 5 % cacaoboter smelten in de oliefase. Vroeger diende de cacaoboter ook als basis voor de bereiding van zetpillen. Deze natuurlijke basis blijft evenwel geldig. In dit geval is het nuttig zich te voorzien van een vorm voor zetpillen. 8500 Items
Bioflore
ICBCB100
2011-05-29
Visage
déshydratation
perte de fermeté
rides et ridules
sensibilités
sécheresse
Type de peau
peau fatiguée
peau mature
peau normale
peau sensible
peau sèche
Corps
déshydratation
gerçure et crevasse
irritations
sécheresse

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Cacaoboter BIO 100g

Een voedend, beschermend en verzachtend actief bestanddeel. Deze boter is geschikt voor de droge huid, die "trekt", de rijpe huid en gerimpelde huid. Ze is rijk aan antioxidanten, stimuleert de elasticiteit van de huid, werkt anti-aging. Het is ook een beschermende verzorging voor droog haar. Cacaoboter is hard bij kamertemperatuur. Gebruik haar dus best als zalf of als ingrediënt van een emulsie.

Write your review