Niet op voorraad

Mangoboter

€ 10,90
Inclusief belasting
Zijn rijkdom aan verschillende essentiële vetzuren maakt van de mangoboter een actief ingrediënt om de oliefase van uw bereidingen te verrijken. De boter smelt vrij snel, bij lichaamstemperatuur. U kan het dus ook zo gebruiken.  Meer weten
Gewicht
Deze versie van het product is momenteel niet in voorraad
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Mangifera indica

Mangoboter, rijk aan gevarieerde essentiële vetzuren, is een actief bestanddeel om de oliefase van uw bereiding te verrijken. Het smelt vrij snel op lichaamstemperatuur. U kan het dus ook zo gebruiken.
Het is emolliens, voedend, regenererend en een antiveroudering. De mangoboter, ideaal om de droge en de uitgedroogde huid te verzorgen, bevordert het regenereren van de weefsels en geeft de huid elasticiteit. Het zal gebruikt worden in combinatie met de oliën van muskusroos of argan ten dienste van de lijdende huid. Het is heel doeltreffend om oude littekens te verminderen.
Op gebied van haarverzorging is de mangoboter geschikt voor gespleten, dof, gedevitaliseerd en fijn gekruld haar. Het wordt dan gebruikt als een masker of als actief bestanddeel in een shampoo.
De mangoboter wordt ook gebruikt bij de verzorging van het lichaam (in de vorm van sterk hydraterende body butters) en de lippen, de zonverzorging en de after sun.

Bioflore
ICBMB100
2012-03-19
Haar
glans brengen
krullen voeden
voeden en sublimeren
Haartype
droog haar
krullend en kroezig haar
Gezicht
droogheid
gevoeligheden
rimpels en kraaienpootjes
uitdroging
Huidtype
doffe huid
droge huid
gemengde huid
gevoelige huid
normale huid
rijpe huid
uitgedroogde huid
vermoeide huid
Lichaam
droogheid
gerçure et crevasse
stevigheidsverlies
striemen

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Mangoboter

Zijn rijkdom aan verschillende essentiële vetzuren maakt van de mangoboter een actief ingrediënt om de oliefase van uw bereidingen te verrijken. De boter smelt vrij snel, bij lichaamstemperatuur. U kan het dus ook zo gebruiken. 

Write your review