En Stock

Calophyllum bio vierge plantaardige olie

€ 9,85
Tax included
Gebruik deze plantaardige bio calophyllumolie als massageolie om de bloedsomloop te stimuleren! Deze aromatische plantaardige olie is actief tegen huidproblemen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Meer weten
Inhoud
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Calophylum inophyllum 

Calophyllumolie is een opmerkelijke slagader- en aderregenerator. Ze wordt gebruikt in combinatie met etherische oliën die dezelfde indicaties hebben (cipres, helichrysum,…). Het is eveneens een olie dat actief is tegen huidproblemen. Door haar kracht, is het verboden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Door haar sterke geur en de algemene dikke consistentie, kan men spreken over een "aromatische plantaardige olie": voorzichtig te gebruiken en met kleine hoeveelheden.

Plantaardige olie van de eerste koude persing, afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-Be.

Opgelet
Het is normaal dat deze olie over een vrij dikke consistentie bezit. In bepaalde gevallen zal het nodig zijn uw flesje op basis van bain-marie te verwarmen zodat de olie vloeibaar wordt.

8810 Items
Bioflore
HVCAINB100
2004-12-02
Welzijn
zware benen
Gezicht
gevoeligheden
oneffenheden
roodheid
Huidtype
gevoelige huid
huid met neiging tot acne
Lichaam
striemen

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Calophyllum bio vierge plantaardige olie

Gebruik deze plantaardige bio calophyllumolie als massageolie om de bloedsomloop te stimuleren! Deze aromatische plantaardige olie is actief tegen huidproblemen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Write your review