En Stock

Calophyllum bio vierge plantaardige olie

Bewaar 10%
€ 8,96
Inclusief belasting
Gebruik deze plantaardige bio calophyllumolie als massageolie om de bloedsomloop te stimuleren! Deze aromatische plantaardige olie is actief tegen huidproblemen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Meer weten
Inhoud
1 Review(s) 
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Calophylum inophyllum 

Calophyllumolie is een opmerkelijke slagader- en aderregenerator. Ze wordt gebruikt in combinatie met etherische oliën die dezelfde indicaties hebben (cipres, helichrysum,…). Het is eveneens een olie dat actief is tegen huidproblemen. Door haar kracht, is het verboden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Door haar sterke geur en de algemene dikke consistentie, kan men spreken over een "aromatische plantaardige olie": voorzichtig te gebruiken en met kleine hoeveelheden.

Plantaardige olie van de eerste koude persing, afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-Be.

Opgelet
Het is normaal dat deze olie over een vrij dikke consistentie bezit. In bepaalde gevallen zal het nodig zijn uw flesje op basis van bain-marie te verwarmen zodat de olie vloeibaar wordt.

8396 Items
Bioflore
HVCAINB100
2004-12-02
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
zware benen
Gezicht
gevoeligheden
oneffenheden
roodheid
Huidtype
gevoelige huid
huid met neiging tot acne
Lichaam
striemen

Specifieke referenties

Reviews

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Grade 

28-01-2020

Très contente

J'ai acheté cette huile pour me préparer un sérum am contour des yeux anti poches et cernes. Car elle favorise la circulation. Mais je l'utilise également en massage pour atténuer mes douleurs ligamentaires du a la grossesse car elle a un pouvoir anti inflammatoire et comme les HE sont à éviter, c'est un bon moyen :)

  • 0 out of 1 people found this review useful.

Write your review

Calophyllum bio vierge plantaardige olie

Gebruik deze plantaardige bio calophyllumolie als massageolie om de bloedsomloop te stimuleren! Deze aromatische plantaardige olie is actief tegen huidproblemen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Write your review