En Stock

Zwarte Komijn bio vierge plantaardige olie

€ 8,75
Tax included
De plantaardige vierge bio zwarte komijnolie regenereert, alleen of in een mengsel, de huid. Ze bestrijdt doeltreffend een groot aantal huidproblemen. Komijnolie is ook gekend om haar tonische werking voor haar en nagels. Bijzonder geschikt voor droog en gevoelig haar. More info
Inhoud
Add to wishlist
Description

Nigella sativa

Zwarte komijnolie of nigelle olie is heel bekend in het Oosten. Ze regenereert, alleen of in een mengsel, de huid. Ze bestrijdt doeltreffend een groot aantal huidproblemen. Specifiek geschikt wanneer het huidevenwicht verstoord is door ontstekingen of mycoses.

Men kan haar combineren met andere plantaardige oliën die op dezelfde manier handelen, muskusroos voorop.

Bij inzending gebruik is ze heilzaam voor de ademhaling en, meer algemeen, voor alle verschijnselen van allergische gevoeligheid. Recent heeft men haar capaciteit om het immuunsysteem te stimuleren in het daglicht gesteld.  Ons advies

Deze etherische olie is een echt "topfiguur", wat zich al openbaart door een op z'n minst sterke smaak. Men kan beter de waarde van een koffielepel toevoegen in bijvoorbeeld een vinaigrette. 

Om de hierboven beschreven effecten te versterken, kan u deze olie associëren met etherische oliën die analoge eigenschappen hebben. Wat allergie betreft, denk bijvoorbeeld aan echte kamille, dragon, khella of steranijs.
8678 Items
Bioflore
HVNISAB100
2010-07-19
Cheveux
nourrir et sublimer
Type de cheveux
cheveux abîmés
cheveux fatigués
cheveux fins
cheveux gras
cheveux secs
cuir chevelu sensible
Visage
imperfections
points noirs et pores dilatés
sensibilités
Type de peau
peau grasse
peau mature
peau mixte
peau sensible
peau sèche
peau à tendance acnéique
Corps
préparation au soleil
sécheresse

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Zwarte Komijn bio vierge plantaardige olie

De plantaardige vierge bio zwarte komijnolie regenereert, alleen of in een mengsel, de huid. Ze bestrijdt doeltreffend een groot aantal huidproblemen. Komijnolie is ook gekend om haar tonische werking voor haar en nagels. Bijzonder geschikt voor droog en gevoelig haar.

Write your review