• -10%
  • B-corp
  • Bio
  • Slow cosmétique

Plantaardige oliën

Zwarte Komijn bio vierge plantaardige olie

De plantaardige vierge bio zwarte komijnolie regenereert, alleen of in een mengsel, de huid. Ze bestrijdt doeltreffend een groot aantal huidproblemen. Komijnolie is ook gekend om haar tonische werking voor haar en nagels. Bijzonder geschikt voor droog en gevoelig haar.

Meer lezen

€ 9,93

€ 11,04

En Stock

Nigella sativa

Oorsprong: Egypte 

Gebruikt deel: zaden

Zwarte komijnolie of nigelle olie is heel bekend in het Oosten. Ze regenereert, alleen of in een mengsel, de huid. Ze bestrijdt doeltreffend een groot aantal huidproblemen. Specifiek geschikt wanneer het huidevenwicht verstoord is door ontstekingen of mycoses.

Men kan haar combineren met andere plantaardige oliën die op dezelfde manier handelen, muskusroos voorop.

Bij inzending gebruik is ze heilzaam voor de ademhaling en, meer algemeen, voor alle verschijnselen van allergische gevoeligheid. Recent heeft men haar capaciteit om het immuunsysteem te stimuleren in het daglicht gesteld.  Ons advies

Deze etherische olie is een echt "topfiguur", wat zich al openbaart door een op z'n minst sterke smaak. Men kan beter de waarde van een koffielepel toevoegen in bijvoorbeeld een vinaigrette. 

Om de hierboven beschreven effecten te versterken, kan u deze olie associëren met etherische oliën die analoge eigenschappen hebben. Wat allergie betreft, denk bijvoorbeeld aan echte kamille, dragon, khella of steranijs.

Huidtype
droge huid
gemengde huid
gevoelige huid
huid met neiging tot acne
rijpe huid
vette huid
Gezicht
gevoeligheden
mee-eters en grote poriën
oneffenheden
Haar
voeden en sublimeren
Lichaam
droogheid
Bio
Ja
Slow cosmétique
Ja

ean13
5425038830750

Referentie
HVNISAB100

Recept

Zuiverende en balancerende balsemvloeistof voor het gezicht