FERMETURE DU 12 AU 15 AOÛT INCLUS - Il ne sera pas possible de récupérer vos retraits ce 12 et ce 15/08
  • Eco

  Rollers voor emotioneel evenwicht

  Roller met bio Wierook

  "Ik heb het gevoel het leven te ondergaan, te overleven in plaats van volop te leven. Ik heb hoogte nodig en afstand om me te herontdekken, om een overgang te volmaken." Verdunning (5%) in vierge bio jojobaolie van de eerste koude persingVoorgesteld in rollerflesje van 10 ml voor cutaan gebruik

  Meer lezen

  € 6,57

  En Stock

  Botanische familie van Burseraceae
  Latijnse benaming: Boswelia carterii
  Etherische olie verkregen door distillatie van oleohars
  Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-BE


  Voorstelling
  Het parfum dat sinds de oudheid zoveel religieuze ceremonies heeft begeleid, komt van een boom dat men terugvindt in het Rode Zeegebied. Men maakt een snee in de stam om een hars op te vangen dat dient voor de traditionele uitroking, maar dat men ook kan distilleren om er een etherische olie van te krijgen. De etherische olie van wierook bestaat uit monoterpenen, sesquiterpenen en monoterpenolen.  

  Eigenschappen
  Zie fiche van de etherische olie, 100 % concentraat (hieronder).

  Psycho-emotioneel vlak
  De omnipresentie van wierook in de meeste wereldgodsdiensten is natuurlijk geen toeval. De etherische olie van wierook verheft de geest, om hem beschikbaar te stellen voor meditatie. Ze opent tot spiritualiteit, ze geeft toegang tot een mentale universum waar de ordinaire zorgen geen plaats meer hebben. Wierook is bij uitstek synoniem voor emotionele onverschilligheid. Wat is er beter dan deze essentie om ons de betekenis zelf van ons bestaan te helpen ontdekken, door ons toe te staan zowel verder als hoger te kijken. In de Indiaanse symboliek verbaast het ons niet, wierook is gelinkt aan de zevende chakra of kruinchakra. In zijn ruime waaier van toepassingen: uitstekend antidepressivum dat toestaat uit een emotionele ellende te komen... balsem voor de ziel dat helpt zich los te maken van moeilijke gevolgen van een langdurige aandoening.  

  Gebruik
  Ga met de roller op de binnenkant van de polsen, wrijf de polsen over elkaar, breng de polsen ter hoogte van de neus en adem diep en verschillende keren het vrijgekomen aroma in. Daarna kan men het aanbrengen op andere zones van het lichaam: de elleboogholten, plexus solaris, hals en nek, voetzolen.

  Welzijn
  overgevoeligheid en emotioneel
  relax
  zelfvertrouwen
  Aromatische identiteit
  Karakter van de hars
  Emotionele impact
  Beschikbaar zijn voor meditatie, voor de spirituele openheid
  Een capaciteit van onthechting ontwikkelen
  Gesteund worden tijdens een moeilijke periode
  Eco
  Ja

  Referentie
  OPBOCAB10