• B-corp

  Routines voor het gelaat

  Routine peau mixte

  € 48,86

  Op voorraad


  In deze selectie

  • 1x

   Bittere Sinaasappel bio essentiële olie

   De bittersinaasappelboom is een doornige struik die in de zomer kleine, delicaat geurende witte bloemen geeft. De jonge scheuten zijn dan bedekt met kleine vruchten in wording, die lijken op "kleine korrels". Hun distillatie geeft ons een essentiële olie met citrus, bloemige en fruitige noten.

  • 1x

   Geranium rosat bourbon bio hydrolaat

   Als een tonische lotion voor het gezicht werkt dit hydrolaat van bio Geranium rosat bourbon zuiverend, stimulerend, helend. Bevordert de herstructurering van de huid. Het hydrolaat is evenwichtig en adaptogeen; het is geschikt voor alle huidtypes.

  • 1x

   Jojoba bio vierge plantaardige olie

   De bio vierge jojobaolie is onmisbaar voor zelfgemaakte cosmetica! Deze plantaardige olie, geschikt voor elk huidtype, hydrateert en versoepelt de huid. Eveneens goed voor vettige huid met oneffenheden. In het bijzonder aangeraden bij vet haar, werkt jojobaolie versterkend voor het haar en de hoofdhuid.

  • 1x

   Basis gezichtscrème

   Bio basiscrème, hydraterend, licht en zacht voor het gezicht en de hals op basis van verzachtende zoete amandelolie, druivenpitolie die evenwicht brengt en beschermende kariteboter. De crème is zeer vloeibaar, goed doordringend, opmerkelijk hydraterend en zo verzachtend dat ze u ze kan gebruiken voor de gevoelige, zelfs allergische huid. Puur te gebruiken of met essentiële oliën of actieve cosmetische ingrediënten.