• B-corp

    Routines voor het gelaat

    Routine peau grasse

    € 57,45Inclusief belasting

    Op voorraad


    In deze selectie

    • 1x

      Pepermunt bio hydrolaat

      Het hydrolaat van bio pepermunt is een ware injectie van frisheid voor de huid en het lichaam. Inwendig verzacht ze op natuurlijke wijze verteringsproblemen en kalmeert kolieken, brandwonden, reflux en gevoelige darmen. Gebruikt in cosmetische bereidingen, werkt ze verzachtend en verfrissend.

    • 1x

      Zuivere aloë vera gel

      De zuivere aloë vera gel is de essentiële natuurlijke verzorging voor gelaat, haar en lichaam. Onze Bioflore aloë vera gel is rijk aan aloéverose met 94,9 % vers sap. De gel is zacht, bevat geen xantaangom (dat een chemische transformatie vereist) maar een 100 % natuurlijke gom. De keuze voor deze plantaardige gom doet de landbouwgemeenschap van Peru, het land van herkomst, leven.

    • 1x

      Huile démaquillante Douceur bio

      Deze lichte, effectieve olie cleanser verwijdert onzuiverheden, make-up en zonneproducten zonder de huid te irriteren. De formule bevat regenererende rozenbottelolie en kalmerende zoete amandelolie en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid. De textuur wordt melkachtig bij contact met water, zonder vettig effect op de huid, voor een frisse, heldere teint.