• B-corp
  • Slow cosmétique

  Routines voor het haar

  Routine Pousse des cheveux

  € 37,88

  Op voorraad


  In deze selectie

  • 1x

   Rozemarijn verbenon bio hydrolaat

   Met haar zuiverende en ontsmettende eigenschappen, herstelt dit hydrolaat van bio rozemarijn verbenon de vette huid met neiging tot acné en reinigt de onzuiverheden. Voorkomt haaruitval en verzorgt de hoofdhuid in geval van schilfertjes. Toegevoegd aan mineraalwater, reinigt het de lever en ontdoet het lichaam van onzuiverheden. Haar energetisch parfum stimuleert het zelfvertrouwen.

  • 1x

   Biotonic haarmasker

   Het Biotonic haarmasker is een doeltreffend stimulerend middel voor de hoofdhuid en regenerator voor het haar.

  • 1x

   Verstuiver voor aluminium en hars flesje

   Deze verstuivingspomp past zich specifiek aan aan onze hydrolaat flesjes van 200 ml in alu en hars zonder bisfenol A. Ze zorgt voor een aangename verstuiving van microdruppeltjes van het hydrolaat en natuurlijke schoonheidslotions.

  • 1x

   Heemstwortel bio plantenpoeder 100g

   Met haar hoog gehalte aan plantenslijmen is heemst een natuurlijk ontwarmiddel dat het haar glad en mooi maakt. Kan ook perfect dienen als gezichtsverzorging dankzij. haar kalmerende en verzachtende eigenschappen, vooral voor de gevoelige, geïrriteerde, droge of uitgedroogde huid.

  • 1x

   Brandnetel bio plantenpoeder

   Het plantenpoeder van bio Brandnetel is een versterkende, plantaardige verzorging voor elk haartype. Dit poeder is gekend om - rijk aan mineraalzouten, vitamines en sporenelementen - het haar te verfraaien, haaruitval te bestrijden, evenwicht te brengen bij vette  hoofdhuid en de probleemhuid te zuiveren. Gebruik dit plantenpoeder in uw maskers, plantaardige shampoos en conditioners.

  Slow cosmétique
  Ja