En poursuivant votre navigation sur ce site, vous devez accepter l’utilisation et l'écriture de Cookies sur votre appareil connecté. Ces Cookies (petits fichiers texte) permettent de suivre votre navigation, actualiser votre panier, vous reconnaitre lors de votre prochaine visite et sécuriser votre connexion. Pour en savoir plus et paramétrer les traceurs: http://www.cnil.fr/vos-obligations/sites-web-cookies-et-autres-traceurs/que-dit-la-loi/ close

Schoonheidsroutine van Isabelle

Published : 14-05-2021 14:49:44 - Categories : Tips

Ik heb een gemengde tot zeer droge huid. Als het koud is, vind ik dat mijn huid droger wordt.

 

  • 's Morgens, maak ik mijn huid wakker met rozenhydrolaat en klop lichtjes om te laten inwerken. Ik masseer mijn gezicht vervolgens met enkele druppels van onze balsemvloeistof, deze heeft een heerlijke geur en oplichtend effet. 

  • Als het koud is, maak ik deze routine compleet met een zelfgemaakte oleogel: een mengeling van aloë vera, abrikozenolie en enkele druppels essentiële olie van santal.. 

  • 's Avonds reinig ik mijn gezicht met het hydrolaat van Oranjebloesem. 

 

    

 

Isabelle is de goede fee van Bioflore, degene die het project van een vrije onderneming draagt. Als de manager van Bioflore, is ze op alle fronten! Zij is degene die kostbare banden smeedt met onze producenten en onze grondstoffen onderzoekt met ethische en kwaliteitseisen. Zij is ook degene die de link legt met ons netwerk van magische handelaars: kruidendokters, biowinkels, cosmeticazaken ... en als ze niet bij Bioflore is, schildert Isabelle.

✔ U vindt haar selectie hieronder!

Share this content