• Slow cosmétique

  Koffertjes

  De basisproducten voor mama & baby

  1 Reviews

  3 basis verzorgingsproducten om de gevoelige huid van de allerkleinsten en hun mama's te verzorgen. Geen etherische olie in dit tasje, wel een bio calendulamaceraat om de gevoelige babyhuid te kalmeren en 2 hydrolaten van roomse kamille en oranjebloesem met zachte geuren, ideaal voor de verzorging van de kleintjes en als tonicum voor het gezicht van de mama's. Met een wasbaar doekje in heel zacht bio katoen.

  Meer lezen

  € 15,29

  Op voorraad

  Deze set van 3 basisproducten is ideaal voor toekomstige of kersverse mama's. Een bundeling van 3 plantaardige verzorginsproducten, helemaal natuurlijk en biologisch, zonder etherische olie, om de babyhuid en ook die van mama's in alle rust te verzorgen!

  Dit tasje, in mooi bio katoen zoals op de afbeelding, bevat:

  Bio calendulamaceraat – 100 ml
  Een superzacht wondermiddel! Dit oliemaceraat van calendulabloemen heeft beschermende eigenschappen, werkt ontstekingsremmend en anti-oxyderend voor de gevoelige huid.
  Gebruik: om de gevoelige babyhuid te kalmeren. Ook ideaal als massageolie voor uw baby, als gezichts- en lichaamsverzorging en zelfs als make-up remover voor de mama’s!

  Hydrolaat van bio roomse kamille – 100 ml
  Eén van de meest polyvalente hydrolaten met een honinggeur. Verzacht specifiek de gevoelige en geïrriteerde huid.
  Gebruik: kalmeert rode babybilletjes. Aanbrengen na de billenzalf of verzorgingsmelk. Ook geschikt om het gezicht van mama en baby te reinigen. Tijdens de borstvoeding, om de tepels te verzorgen en kloven te voorkomen.

  Hydrolaat van oranjebloesem – 100 ml
  Een heel zachte verzorging voor baby’s en kinderen die kalm worden van de hartverwarmende geur. Een natuurlijke anti-stress voor elkeen, kalmeert en bevordert de slaap.
  Gebruik: om de gezichtjes van de kleinsten te op te frissen, met een wasbaar doekje, of als tonicum voor mama’s gezicht. Te verstuiven (als spray) in de kamer of op het hoofdkussen voor het slapengaan.

  Een reinigingsdoekje in bio katoen
  Dit doekje vervangt de klassieke wattenschijfjes voor eenmalig gebruik en vermindert zo ons afval. Machine wasbaar op 40 of 60° met een ecologisch wasmiddel bij voorkeur!

  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  KITBEBE