• B-corp
  • Slow cosmétique

  Rollers voor emotioneel evenwicht

  Roller met bio Jasmijn

  1 Reviews

  "Ik geef een koele eerste indruk aan anderen, stijf, bitter, kortom allerhande remmen en blokkades. Ik heb te veel maskers en een duidelijk gebrek aan charisma." Verdunning in vierge bio jojobaolie van de eerste koude persingVoorgesteld in rollerflesje van 10 ml voor cutaan gebruik

  Meer lezen

  € 8,22

  En Stock

  Olijffamilie (Oleaceae)

  Latijnse benaming: Jasminum grandiflorum

  Essence absolue geëxtraheerd uit de bloem met behulp van vluchtige oplosmiddelen

  Eén van de zeldzame absolute essenties die wordt gebruikt in aromatherapie. Jasmijn, afkomstig van Perzië en Kasjmir, wordt in Indië "de koning van de nacht" genoemd, want haar geur wordt verspreid van zodra de zon onder gaat. De essentie van jasmijn bestaat hoofdzakelijk uit esters en monoterpenolen. Deze absolute essentie werd niet verkregen met de hulp van benzeen maar met zachte alcohol.

  Het aroma van jasmijn is intens bloemig, aanhoudend, warm en doet ons denken aan thee. Het is vanzelfsprekend dat de jasmijn al haar belangstelling via het reukzintuig openbaart. Deze essentie is een voortreffelijke emotionele regulator, in staat gevoelens van vertrouwen, optimisme en warmte op te wekken.

  Stress en droefheid staan hun plaats af aan de capaciteit om zich te openen aan anderen. Jasmijn is een uitstekende bloemenidentiteit. Recente ontdekkingen bewijzen dat jasmijn even doeltreffend is als antidepressiva.

  Ga met de roller op de binnenkant van de polsen, wrijf de polsen over elkaar, breng de polsen ter hoogte van de neus en adem diep en verschillende keren het vrijgekomen aroma in.

  Daarna kan men het aanbrengen op andere zones van het lichaam: de elleboogholten, plexus solaris, hals en nek, voetzolen.

  Aromatische identiteit
  Karakter van de bloem
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  OPJAOFB10