Schoonheidsroutine van Melissa

Schoonheidsroutine van Melissa

Ik heb een normale, soepele en comfortabele huid, zonder een of ander probleem. Mijn huid vraagt niet veel verzorging. Mijn routine is dus minimalistisch!

  • 's Morgens en 's avonds: ik breng enkele druppels amandelolie al masserend aan op het gezicht om mijn huid te voeden. Ik gebruik afwisselend onze neutrale gezichtscrème, gepersonaliseerd met enkele druppels arganolie.
  • Na een recente buikoperatie gebruik ik een mengeling van muskusroosolie en avocado-olie om het litteken te verzachten.
  • Ik doe vaak aan sport (voetbal oa), wat soms spierverrekkingen en verstuikingen veroorzaakt. Ik gebruik regelmatig de "souplesse du félin", een mengeling om sportblessures en pijnlijke spieren te kalmeren.
  • Tot slot ben ik fan van de koudgezeepte zepen, mijn favoriet is "Door het bos"!

Mélissa is verantwoordelijk voor onze verzendafdeling. Dankzij haar en haar team krijgt u uw pakjes snel, verpakt met veel liefde en zorg.

Onze selectie

U zult ook

Al onze artikelen