En poursuivant votre navigation sur ce site, vous devez accepter l’utilisation et l'écriture de Cookies sur votre appareil connecté. Ces Cookies (petits fichiers texte) permettent de suivre votre navigation, actualiser votre panier, vous reconnaitre lors de votre prochaine visite et sécuriser votre connexion. Pour en savoir plus et paramétrer les traceurs: http://www.cnil.fr/vos-obligations/sites-web-cookies-et-autres-traceurs/que-dit-la-loi/ close

Schoonheidsroutine van Melissa

Published : 14-05-2021 15:08:08 - Categories : Tips

Ik heb een normale, soepele en comfortabele huid, zonder een of ander probleem. Mijn huid vraagt niet veel verzorging. Mijn routine is dus minimalistisch! 

 

  • 's Morgens en 's avonds: ik breng enkele druppels amandelolie al masserend aan op het gezicht om mijn huid te voeden. Ik gebruik afwisselend onze neutrale gezichtscrème, gepersonaliseerd met enkele druppels arganolie. 

  • Na een recente buikoperatie gebruik ik een mengeling van muskusroosolie en avocado-olie om het litteken te verzachten.

  • Ik doe vaak aan sport (voetbal oa), wat soms spierverrekkingen en verstuikingen veroorzaakt. Ik gebruik regelmatig de "souplesse du félin", een mengeling om sportblessures en pijnlijke spieren te kalmeren.

  • Tot slot ben ik fan van de koudgezeepte zepen, mijn favoriet is "Door het bos"!  

       

 

Mélissa is verantwoordelijk voor onze verzendafdeling. Dankzij haar en haar team krijgt u uw pakjes snel, verpakt met veel liefde en zorg.

 

✔ U vindt haar selectie verzorgingsproducten hieronder!

Share this content