Schoonheidsroutine van Sarah

Schoonheidsroutine van Sarah

Ik heb een gemengde huid, die op het moment een beetje eigenzinnig is. Ik heb een routine gevonden die hydratatie, evenwicht en comfort voor mijn huid combineert. Door mijn drukke levensstijl vertoont mijn huid sneller tekenen van vermoeidheid, dus gebruik ik huidverzorging die uitdroging en fijne lijntjes voorkomt.

 

  • 's Morgens reinig ik mijn gezicht met hydrolaat van Oranjebloesem en breng ik een hydraterende crème aan.

  • Mijn krullend haar maak ik vochtig en "scrunch" ik met aloë vera gel om de krullen in vorm te brengen.

  • 's Avonds verwijder ik mijn make-up met plantaardige olie (abrikoos of jojoba) en reinig ik mijn gezicht met onze universele reinigende verzorging.

  • Ik breng dan het hydrolaat van Oranjebloesem aan op mijn gezicht, waarna ik de regenererende balsemvloeistof gebruik. De geur is verslavend en het brengt licht op mijn huid. 

  • Na mijn douche breng ik de balsem met citrusvruchten aan op het hele lichaam, vooral de benen en droge zones. 

       

 

Sarah is een van de feeën van onze klantendienst. Ze vindt altijd oplossingen voor uw kleine problemen of een antwoord op uw vragen. U helpen is wat ze het liefst doet. Misschien merkte u het al in uw contact met haar aan de telefoon of per mail. Haar glimlach en haar goed humeur werken aanstekelijk en brengen sfeer op kantoor! 

✔ Dit zijn haar favoriete verzorgingsproducten!

Related products