Welke plantaardige olie past bij mijn huid?

Welke plantaardige olie past bij mijn huid?

Welke plantaardige olie gebruik ik voor mijn gezicht?

Wist u dat plantaardige oliën perfecte verzoringsproducten zijn voor de huid? Ze barsten van de essentiële vetzuren, vitamines en antioxydanten, ze verfraaien elke huid en kunnen zelfs uw dag- en/of nachtcrème vervangen. Vette huid, gemengde of droge huid, gevoelige of rijpe huid, rode huid: er bestaat een ideale olie voor elke huid. De oliën zijn zelfs geschitk voor de vette huid want ze brengen die in evenwicht en zuiveren uit, als u tenminste een aangepaste olie kiest. Ontdek hoe plantaardige oliën te gebruiken als gezichtsverzorging en hoe de beste bio olie te vinden voor uw huid. Ga aan de slag met onze eenvoudige recepten voor slow beauty!

Hoe gebruik ik plantaardige olie voor mijn gezicht?

U wil uw schoonheidsritueel vereenvoudigen en overstappen naar plantaardige oliën voor uw gezicht? 't Is zo gebeurd! Vervang gewoonweg uw dag- en/of nachtcrème door een zuivere olie of een mengelingen van plantaardige oliën, eventueel met enkele druppels etherische olie, hieronder vindt u enkele recepten!

Plantaardige olie gebruiken: breng enkele druppels plantaardige olie aan op het gezicht en de halfs, masseer goed om te laten inwerken. Denk eraan om uw plantaardige olie altijd op een propere en licht vochtige huid aan te brengen, bijvoorbeeld na het gebruiken van uw hydrolaat.

Gebruik plantaardige oliën zuiver of gemengd. Het is perfect mogelijk om zich te schminken nadat u plantaardige olie aangebracht heeft, gewoon enkele minuutjes wachten en u zoals gewoonlijk schminken.

Voor een vollediger effect kan u gerust enkele druppels etherische olie toevoegen aan uw olieverzorging (max. 1% etherische olie ofwel 35 druppels max voor 100 ml plantaardige olie).

Onze selectie

U zult ook

Al onze artikelen